text to image
ул.Стефан Веркович 8/10, ет.1
Пловдив,
България
24.7497571
42.1498786
UserLikes
Име: АПОСТОЛОВ ВЕЛИЧКОВ
Адрес: Пловдив, ул.Стефан Веркович 8/10, ет.1
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.vapostolov.eu
E-mail: text to image
Отрасъл: Съдебни органи
Дейност:

Частен съдебен изпълнител

Ключови думи: юрист, съдебен изпълнител, съд, дело

Галерия

АПОСТОЛОВ ВЕЛИЧКОВ АПОСТОЛОВ ВЕЛИЧКОВ АПОСТОЛОВ ВЕЛИЧКОВ


Виж на картата

За нас

Юрист. Частен съдебен изпълнител. В България това е най-младата професия. И най-европейската, защото стана факт заради членството ни в Европейския съюз. Харесвам работата си. И съм добър в нея.
Юрисконсулт на община Пловдив от 2000 до 2006г.
Частен съдебен изпълнител от октомври 2006 г. Член на Камарата на частните съдебни изпълнители. Ръководя кантора в Пловдив и екип от квалифицирани експерти. Специализиран съм в административното право и производство, търговското и гражданското право и изпълнителен процес, медицинското право, в материята на обществените поръчки и собствеността.

Баща на Виктория. На нея обясних какво работя така – завършил съм университет, в който ме научиха как да помагам на хората, като ги защитавам. Не с оръжие, а със знание. За това хората ми плащат и нейният стандарт на живот е добър. Смятам, че децата от рано трябва да с
АПОСТОЛОВ ВЕЛИЧКОВ
е учат за какво човек употребява парите си. Заедно с числата да научат стойностите на банкнотите и монетите, да свикнат с притежаването и харченето им. За да не ги превърнат в неземна ценност, но и да не ги подценяват.

Обичам Краси, моя най-добър партньор в живота.

Обичам историята. Мога да говоря за изкуство, за архитектура и дизайн. За любовта, уважението и отговорността. Не мога да се пазаря за пари „по ориенталски”. Често предпочитам да мълча. Един час мълчаливо, концентрирано мислене на ден е задължително.

Определям себе си като добър човек. Дисциплиниран. Взискателен до перфекционизъм. Отдаден съм на работата си, спазвам строго закона. Смятам, че законът е оптимално добра рамка за поведение, стига да го прилагаш като творец. Същината на закона дава много повече възможности от буквата на закона.

Обичам Пловдив. Защото е красив и е мо
АПОСТОЛОВ ВЕЛИЧКОВ
ят град. Обичам България. Защото има бъдеще. Обичам да пътувам, защото това ме зарежда и ме кара да се чувствам по-голям. На дълги разстояния в колата слушам музика – класическа, рок, ретро, латино, гръцка, арабска. Обичам да уча нови неща, не ме е страх да се качвам нагоре.

В работата си на частен съдебен изпълнител наричам себе си продавач на право и на личностни качества. 80 от 100 случая на задлъжнялост, в които съм прилагал професионалната си квалификация, са приключвали успешно. За мен длъжникът и взискателят са поравно партньори, доверието е най-ценният капитал. Когато някой дължи някому нещо, това е трудна ситуация. Но живеем в 21 век и затова е частният съдебен изпълнител – да направи от трудната ситуация преодолима, а не невъзможна.

Затова ви очаквам в моята кантора - за да превърнем вашите проблеми в наша работа и да ги решим.

Сподели във Facebook 
Открийте ни в Google+