ЛУКОВ И ГОРЧЕВ - ЧАСТНИ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

ЛУКОВ И ГОРЧЕВ - ЧАСТНИ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

ул. Стефан Веркович 3, оф. 1
Пловдив,
България
24.7492927
42.1500028
UserLikes
Име: ЛУКОВ И ГОРЧЕВ - ЧАСТНИ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ
Адрес: Пловдив, ул. Стефан Веркович 3, оф. 1
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://lg-bg.com/
E-mail: text to image
Отрасъл: Съдебни органи
Дейност:

Частни съдебни изпълнители

Ключови думи: частни, съдебни, изпълнители, луков, горчев

За нас

Луков и Горчев - Частни съдебни изпълнители, е първото професионално дружество на частни съдебни изпълнители в Южна България, започнало дейността си през 2006 година, след успешно положен изпит от двамата съдружници Тодор Луков и Стефан Горчев.
Дейността ни обхваща всички аспекти на съдебното изпълнение с фокус върху събиране на вземания от търговци, изпълнение при особени залози и връчвания на книжа.
Клиенти на кантора „Луков и Горчев” - Частни съдебни изпълнители, са едни от най-големите национални и регионални търговски дружества, чуждестранни компании, търговски банки, други финансови институции, компании в сферата на комуналните услуги, дистрибуторски компании и търговски вериги. От услугите на „Луков и Горчев” се ползват водещи адвокатски кантори в региона и страната. Ние сме една от малкото съдебно-изпълнителски кантори, изградени на корпоративен принцип, прилагаща висок експертен стандарт на професионалната услуга в областта на изпълнение на частни и публични притезания, производства по реда на особените залози и свързаните с тях дейности.
Екипът на „Луков и Горчев” - Частни съдебни изпълнители е функционално структуриран и специализиран с цел да осигури максимална ефективност и адекватност както на правно-аналитичната дейност и принудителното изпълнение, така и на операциите по клиентско обслужване, управление на финансовите потоци и документооборот. Ние осигуряваме непрекъснатост на дейността чрез взаимозаменяемост на членовете на екипа при висок интензитет на операциите и съблюдаване на поставените срокове. Обединяващо за екипа ни е намирането на креативни решения за ефективно събиране на възложените вземания. В динамиката на този процес ние прецизно следим за запазването на баланса между интересите на кредиторите и правата на задължените лица съгласно закона. Разбирането на проблемите на страните в процеса и намиране на удачните решения спомага за оптимална събираемост на задълженията при възможното запазване на отношенията между страните.
Богатият и разностранен опит на екипа ни в областта на правото и бизнеса и широката мрежа от професионални контакти поставя „Луков и Горчев” - Частни съдебни изпълнители в уникалната позиция да предостави оптималните решения за събиране на вземания в регионален и национален мащаб.




 

Открийте ни в Google+